Mai sunt 33 de zile până la Crăciun. Mult sau puțin, nu am habar. Nu am planuri sau așteptări mari pentru finalul de an, nu e nimic special ce d-abia aștept. Poate cozonacul și sarmalele, pe care le mănânc doar în luna decembrie, dar și somnul fără griji, din puținele zile fără activitate.

Dar am aflat 😉 că pentru o anumită cantitate de oameni, sărbătorile de iarnă vin la pachet (frumos ambalat cu fundă aurie și plasat fix sub brad) și cu stresul unor kilograme în plus. Și nu e vorba doar despre a mânca mult sau puțin, nici despre a goli ambalajele de bomboane de pom și apoi a înfășura la loc staniolul în speranța că nimeni nu va ști că ai fost tu. Ci despre cum să treci cu bine, cu bucurie, fără vină și frustrare printr-o perioadă de exces și risipă.

Așadar, pentru că gândim în soluții, aici, la iHealth, spiridușii moșului au elaborat un program special pentru luna decembrie, including Christmas. Ca să vă prindă anul nou cu o parte din dorințe (cele legate de greutate și sănătate) îndeplinite sau în curs de îndeplinire. Ca să mâncați și cozonac, și sarmale, fără frustrare și vină. Iar la finalul anului să intrați în rochia de petrecere. Also, cred că găsim și  câteva ponturi despre cum să evităm elegant îndoparea obligat- forțată, uneori împotriva voinței noastre, de către rudele personale sau adoptate.

Cadoul pe care voi îl alegeți de la iHealth (și care va fi livrat fără întârzieri ale curierului) oferă:

-discuția inițială

-evaluare

-2 planuri alimentare personalizate pentru perioada de dinainte de Crăciun

-plan alimentar pentru cele 3 zile de Crăciun (cu rețete ușor de făcut și gustoase tare)

-suport și consiliere permanentă 

-o modalitate prietenoasă de a învăța cum să fii echilibrat tot anul, mai degrabă decât frustrat groaznic un timp limitat

-oportunitatea de a da pasa vina, dacă lucrurile nu funcționează 🙂

Mai spun doar că locurile pentru acest program sunt în număr restrâns. Dacă vreți să jingle bell împreună, un mail este primul pas spre discuția inițială.