pic

Salut! Sunt Alina Trifu,

consilier nutriționist și fondator iHealth.
Sunt certificată de către Asociația Internațională Masterclass ca Tehnician Nutriționist și Fitness Diet Nutrition Specialist.

Terapeut în terapii complementare – nutriție, diete, stil de viață și Membru în Ordinul Practicienilor de medicină complementară și alternativă. Ambasador Food Revolution, concept inițiat de Jamie Oliver.

Sunt soția lui Alex, cel care m-a susținut pe tot parcursul evoluției mele profesionale, „cobaiul de serviciu” care testează și evaluează toate rețetele, înainte ca acestea să ajungă în planurile alimentare ale persoanelor pe care le consiliez.

Iubesc să citesc, să călătoresc, să gătesc pentru prieteni, să petrec timp cu familia. Colecționez elefanți în miniatură, eșarfe colorate și momente frumoase.

Am crescut în sudul țării, răsfățată cu multă dragoste și cu mâncare tradițională de o bunică ardeleancă. Așadar, pentru mine, comfort food va fi întotdeauna supa de găină de casă și cozonacul aburind, plin de nucă și cacao, dar și cartofii prăjiți cu brânză rasă, pe care bunica mi-i pregătea pe ascuns, fără știrea mamei.

De-a lungul timpului, fiind pasionată de gătit și de mâncarea sănătoasă și curată, am învațat să îmi mențin greutatea constantă și una dintre bucuriile mele este să ajut și alte persoane să descopere calea spre o viață mai sănătoasa și mai activă, dar, mai ales, spre acceptarea de sine.

pic

Atunci când mâncatul devine o corvoadă, când zecile de sfaturi, diete, metode și combinații ne asaltează zilnic și din toate direcțiile, este bine să învățăm să ne îndreptăm spre echilibru, spre asumare și responsabilitate

iHealth este

Despre un stil de viață, unul pe care îl poți adopta!
Despre mâncare adevarată, despre alimente care se găsesc în natură!
Despre rețete rapide, simple, ușoare, gustoase și nutritive!
Despre combinații alimentare corecte!

iHealth nu este

Despre calorii numărate!
Despre alimente cântărite!
Despre shake-uri magice, nici despre suplimente sau pastile minune!
Despre presiune sau perfecțiune, ci despre progres!