pic

Întrebări și răspunsuri

Un stil de viață sănătos înseamnă progres, alimente nutritive, combinații și porții corecte.Fără numărarea caloriilor, cântărirea alimentelor, înfometare sau perfecțiune.

CINE POATE BENEFICIA DE PROGRAMUL MEU?

Persoanele care obțin cele mai bune rezultate sunt cele care înțeleg că sunt aici pentru a le ghida, dar munca grea și determinarea le aparțin.

Oamenii care urmează indicațiile pe care le ofer și apar la timp la programări și evaluări. Cei care sunt deschiși sugestiilor și vor să experimenteze noi alimente și rețete. Cei care înțeleg că este mai important să fii sănătos, decât să fii slab. Cei care sunt motivați și își doresc cu adevărat să facă schimbări benefice în viața lor.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI!

Mai multă energie pentru a face lucrurile pe care le iubești, dar și concentrarea necesară pentru a le face pe cele care trebuie;

Să câștigi la puncte în războiul cu poftele alimentare: vei învăța să înțelegi sursa poftelor alimentare și soluții pentru a le elimina;

Un plan care funcționează: împreună vom face schimbări progresive dar semnificative în stilul de alimentație, vom construi o fundație cu noi obiceiuri sănătoase care îți vor conferi rezultate durabile.

CUM EȘTI SIGUR CĂ VEI AVEA REZULTATE?

Dacă îți dorești doar un “quick fix”, pastile sau diete minune, nu vei avea rezultate, pentru că la iHealth nu livrăm aceste lucruri. Dacă însă, îți dorești o schimbare, un stil de viață ușor de abordat și de adoptat pe termen lung, dacă apari la timp la consultații și îți asumi munca pe care va trebui să o faci, rezultatele vor aparea încă din primele săptămâni.

VOI ȚINE O CURĂ DE SLĂBIRE? VOI NUMĂRA CALORII?

Aceste lucruri sunt în contradicție cu principiile iHealth. Misiunea noastră este să te ajutăm să îți conturezi un stil de viață pe termen lung, să înveți să gestionezi relația cu mâncarea, fără să te mai întorci la greutatea de dinainte. Cântarirea alimentelor și numararea caloriilor nu este o solutie viabilă și, cu siguranță, nu este o soluție pe care o vei adopta pe viitor. Vei învața, în schimb, să aproximezi care sunt porțiile potrivite pentru tine și stilul tău de viață.