Sursa foto: Pixabay
Don’t worry, nu este un indemn la cine stie ce stil alimentar la moda! Nu o sa va spun sa traiti doar cu aer. Este un indemn la a gati si manca legumele corect, fara a mai omora din fasa toate vitaminele si mineralele pe care le contin. Un indemn de a lua de pe foc oala inainte ca tot continutul sa fie fara forma, culoare si textura, de a scoate din cuptor tava inainte de a bronza excesiv cina. Pentru ca degeaba ne pacalim ca a mai trecut o zi in care am mancat si 2 buchetele de broccoli, si cateva felii de dovlecel la gratar sau 3 ciuperci la cuptor, daca toata bogatia de vitamine si minerale a fost distrusa de gatirea excesiva.
Ideal este, evident, sa mancam o parte din legumele disponibile crude, dar idealul nu face parte din viata noastra de zi cu zi. Asa ca am pregatit pentru voi (si pentru mine) timpii optimi de gatire pentru cateva dintre cele mai cunoscute legume.
Sharing is caring!
Comentarii recente