Sursa foto: unsplash.com

Ce a fost bun. Ce a fost rău. Ce m-a întristat și ce m-a bucurat. Ce am trăit și ce am plănuit. Intens și superficial. Ușor și greu. Rezumat de 2016 și gânduri pentru 2017.

2016 a fost un an frumos. Și greu. Plin. Muncit până la epuizare. Alergat. Cu întrebări și prea puține răspunsuri. Cu multe, multe proiecte. Cu evenimente așa cum nici nu visam. Cu o grămadă de oameni noi. Cu locuri frumoase. Cu oamenii mei dragi. Cu îmbrățisări calde. Un an în care mi s-au cernut prietenii printr-o sită foarte deasă. Și-s foarte fericită că s-a întâmplat așa, pentru că au lăsat loc pentru cei care au venit și vor mai veni. Cu vacanțe superbe. Cu mâncare care mi-a gâdilat papilele și sufletul. Cu oale fără număr de supă și tăvi întregi de prăjituri coapte pentru ai mei. Cu petreceri surpriză. Și cu surprize neplăcute. Cu multe așteptări. Și dezamăgiri pe măsură. Un an în care am înțeles. Dar un an greu. Și alergat. Și mereu fără timp. Pentru lucrurile cu adevărat importante. Un an, la finalul căruia am fost nevoită să pun frână și să înțeleg despre lucruri și priorități.

Așa că 2017 nu va fi un an fabulos, pentru că nu sunt pregătită pentru un an fabulos. 2017 va fi un an tihnit. Un an mai organizat. Un an în care voi accepta doar proiectele care contează cu adevărat. Și voi lucra doar cu oamenii care au măcar deschiderea și energia pe care o dau eu fiecărei colaborări. Mă voi vedea doar cu cei care arată că își doresc acest lucru. Care sună, care apar, care pun energie și drag în relații. Fără presiuni. Fără tensiuni inutile. Fără arătat cu degetul. 2017 este un an în care am început să mă trezesc mai devreme. Un an în care eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea. 2017 este un an în care AM TIMP. Un an mai aproape de mine și mai departe de lucrurile care mă consumă inutil. Un an în care voi mânca mai puține dulciuri și mai multe salate. În care voi râde mai mult. Un an în care voi merge la sală. Un an în care, poate, voi medita mai mult. Un an în care voi bea în absolut fiecare dimineață apă cu lămâie și ghimbir. Și un cocktail cu șampanie la fiecare brunch. Un an în care nu voi mai uita să mă dau cu parfumul meu preferat. Pentru că în 2017 AM TIMP. Pentru mine, pentru ai mei, pentru proiectele mele, pentru oamenii care au nevoie de mine. Un an fără liste, fără „to do-uri”, fără „trebuie”. Dar un an în care „Carpe diem!” ia forma responsabilității și a neirosirii fiecărei clipe trăite.

Un an tihnit, un an trăit, un an mi-nu-nat! Asta îmi și vă doresc!

Să vă amintiți să fiți!