Ca pe un cozonac pufos, extra aromat și sugar free am dospit proiectul ăsta, Summer CampGround, tabara de vară pentru copii și părinții lor. Alături de Andreea-Carmen Radu am scos și am adăugat idei, la fel cum se întâmplă cu ingredientele dintr-o rețetă adusă în forma ei cea mai bună. Am potrivit apoi ideile, le-am dat formă. Vlad, de la Design Pill Studio ne-a ajutat cu cel mai frumos vizual. Echipa alături de care am plămădit proiectul, Alexandra Voicu și Emilia Hrișcanu, a venit cu idei grozave. L-am copt la foc potrivit, nici prea repede, nici prea încet, la fix cât să fie bun. Și l-am scos în lume, mândre de rezultat. Vă invităm „să-l mâncăm” împreună, la Pastel Chalet, un spațiu aflat la granița cu rezervația Munților Ciucaș. .

Pentru cei care nu au văzut despre ce-i vorba în online, Summer CampGround este tabăra pentru familii, tradiționale ori ba, pe care o organizăm în perioada 9-14 iulie. Un fel de boot camp, cu nutriție și educație alimentară, yoga și mișcare, conectare și dezvoltare personală. Programul începe în fiecare dimineață cu salutul soarelui. Vom face o călătorie culinară în jurul lumii, vom rostogoli bomboane fără coacere și fără zahăr, dar gustoase tare, yoga pentru copii, dar și yoga în cuplu, vom învăța despre termometrul emoțiilor, de la furie până la fericire. Totul se face în familie și are ca scop, pe lângă distracția evidentă, ridicarea unei fundații stabile pe care se pot construi obiceiurile bune. 

O parte din informații le găsiți pe pagina evenimentului- https://www.facebook.com/events/2046975341983682/

Deja vizualizez răcoarea de dimineață de la Pastel Chalet. Energia pe care Alexandra ne-o va oferi cadou în fiecare dimineață la Salutul Soarelui. Micul dejun cu ingrediente locale. Veselia de la ateliere. Drumețiile. Focul de tabără. Picnicul la care vom mânca gustările din a doua parte a zilei. Verdele din jur și aerul tare de munte. Somnul odihnitor. Imperfecțiunea perfectă a unui proiect în care am pus mult suflet, creativitate, tot ce am știut noi mai bun. Și ne dorim să îl iubiți la fel de mult cum îl iubim noi.

Multe, multe lucruri aș putea să vă povestesc, fără să dezvălui toate surprizele pe care vi le-am pregătit. Dar vă invităm să ne trimiteți mail la alina.trifu@ihealth.com.ro sau contact@carmenradu.ro dacă vreți să aflați detalii despre programul complet, meniu, regulament de ordine internă sau preț.